Ruth Regelt Foto's

“Leg de mooiste momenten vast”

Welkom bij Ruth Regelt Foto’s, dé specialist in photoboothverhuur voor elke gelegenheid! Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal evenement plant, wij zorgen ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke tijd hebben met onze hoogwaardige photobooths.

Waarom
Ruth Regelt Foto's?

  • Topkwaliteit Photobooths: Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologie om de hoogste kwaliteit foto’s en video’s te garanderen. Met geavanceerde camera’s, professionele verlichting en stijlvolle ontwerpen zijn onze photobooths een perfecte aanvulling op elk evenement.

  • Gebruiksvriendelijke ervaring: Bij Ruth Regelt Foto’s draait alles om gemak. Onze photobooths zijn eenvoudig te bedienen, zodat jouw gasten direct kunnen beginnen met het maken van herinneringen. 

  • Aanpasbare opties: Maak jouw photobooth ervaring uniek met onze aanpasbare opties. Van gepersonaliseerde fotostrips en achtergronden tot leuke props en accessoires, wij zorgen ervoor dat jouw photobooth perfect aansluit bij het thema van jouw evenement.

  • Directe afdrukken en digitale kopieën: Gasten kunnen hun favoriete momenten direct afdrukken als aandenken aan jouw evenement. Daarnaast bieden wij digitale kopieën van alle foto’s en video’s, zodat je deze eenvoudig kunt delen op sociale media of bewaren als herinnering.

  • Betrouwbare en vriendelijke service: Bij Ruth Regelt Foto’s staan klanttevredenheid en betrouwbaarheid voorop. Wij leveren en installeren de photobooth op locatie, en onze vriendelijke medewerkers zijn altijd beschikbaar om te helpen en vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?

1. Boek online

Begin met het boeken van jouw photobooth eenvoudig via onze website. Kies de datum, het tijdsbestek en eventuele extra's die je wilt toevoegen.

2. Bevestiging

Nadat je jouw reservering hebt voltooid, ontvang je een bevestiging met alle details van jouw boeking. Wij nemen contact met je op om eventuele speciale wensen en details door te nemen.

3. Levering en installatie

Op de dag van het evenement komen wij naar de locatie om de photobooth op te zetten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect werkt voordat jouw gasten arriveren.

4. Feestelijke foto's

Jouw gasten kunnen de hele dag /avond genieten van het maken van foto's en video's.

5. nazorg

Na het evenement ontvang je digitale kopieën van alle foto's en video's, zodat je kunt nagenieten van de herinneringen.